Onderhoud contracten;

Veel onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten kunnen door ons worden uitgevoerd op contractbasis. Dit is met name interessant wanneer werkzaamheden frequent of op regelmatige basis voorkomen. Specifieke situaties vragen om specifieke oplossingen. IOW  biedt haar klanten een breed spectrum aan contractvormen.

 

Periodiek onderhoud;

Doelstelling van preventief onderhoud is het voorkomen van uitval op machines. Door regelmatig onderhoud en inspecties kan dit voorkomen worden. De aanpak en frequentie verschilt per installatie en wordt tevens bepaald door factoren als de hoeveelheid draaiuren met de daarbij behorende slijtage en de (financiŽle) gevolgen van een uitval. Wij geven advies op basis van jarenlange ervaring. Aan de hand van inspectie wordt advies uitgebracht voor het preventief vervangen van onderdelen met prijsopgave. De beschikbaarheid wordt hierdoor gemaximaliseerd binnen de grenzen van het technisch haalbare.

 

Smeer diensten;

Goed smeren van machines verlengt de levensduur. In de praktijk behoort dit echter niet tot de kerntaken. Er wordt meestal te weinig aandacht aan besteed. Dit kan de nodige procesverstoringen veroorzaken.

 

Voor meer informatie over wat IOW u kunnen bieden, kunt u altijd geheel en vrijblijvend contact met ons opnemen.